Handelsbetingelser

Vi er en seriøs samarbejdspartner. Vi lever af vores kunder og er derfor gerne i dialog med vores kunder, for på den måde at optimere et evt. kundeønske og fremtidig samarbejde. Gennem dialog kan vi hele tiden blive bedre.

 


  

Salgsbetingelser

Ved bestilling af produkter anses køber at have læst og accepteret disse betingelser for handel på Homein.dk. Ved bestilling af produkter anses køber at have bekræftet at være myndig.

 


 

Betalingsformer

På Homein.dk er det muligt at foretage betaling på følgende måder:

Mobilpay 

Kreditkort

Dankort

Forudbetaling via bankoverførsel til Homeins bankforbindelse Handelsbanken

Reg.nr. 7617 Kontonr. 2016537

  

Priser

Alle priser, der er angivet for produkter på Homein.dk, er inklusive moms, danske skatter og afgifter (ex moms). Alle priser er angivet i danske kroner. Alle specifikationer er vejledende. Billedmateriale og farvenuancer kan afvige. Vi tager forbehold for tastefejl.

 

Leveringsbetingelser

Vi afsender normalt indenfor 1-3 arbejdsdage, efter at vi har registreret din indbetaling. Hvis din ordre indeholder bestillingsvarer, vil ordren dog først blive afsendt, når vi kan foretage en samlet levering.

Leveringstider gælder for bestillinger modtaget på hverdage. Varerne fremsendes hurtigst muligt eller efter aftale. Der sendes ikke varer på helligdage.

Gavekort

Gavekort udstedes hos os kan enten afhentes i vores butik (se adresse længere nede) eller det kan sendes.

Et gavekort købt hos os er gyldigt i tre år.

Der er 14 dages fortrydelsesret på gavekortet.


 

Gebyr og forsendelsesbetingelser

Homein.dk sender fri fragt i hele Danmark. Vi leverer med DAO,GLS og POSTNORD til privatpersoner og vi benytter GLS til levering på erhvervsadresser. 

 

Reklamationsret

Når du handler på Homein.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.

 

Varen sendes til:

Homein.dk
Håndværker Torv 1
7700 Thisted

 

Der skal rekvireres retur nummer inden returnering, ellers vil returneringen blive afvist.

Når du returnerer varen, bedes du oplyse hvad problemet er, så detaljeret som muligt. 

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

 

 

Fortrydelsesret

Hvis du har købt en vare via Internetbutikken hos Homein.dk, har du 14 dages fortrydelsesret. Du skal returnere varen til os senest 14 dage efter du har modtaget den, på den angivne adresse.

Du kan returnere varen til os ved at nægte at modtage varen når den leveres, eller sende den retur til Homein.dk.

Varen altid skal altid sendes retur i forsvarlig emballage, husk også at få en kvittering for afsendelse, således at pakken senere kan spores. Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Du kan også give fysisk fremmøde i vores butik, og der returnere varen og fortryde købet.

Hvis varen returneres og fortrydelsesretten udnyttes, kan dette ske når varen returneres i væsentlig samme stand og mængde, som da du modtog den. Fortrydelsesretten bortfalder, hvis du bruger varen på en måde, hvor det er helt åbenbart at brugen formindsker varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale for fragten, når du returnerer varen. Homein.dk modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Når du fortryder købet tilbagebetales købesummen. Oplys venligst reg.nr. og kontonr. Beløbet overføres hurtigst muligt efter varen er modtaget retur og checket af.

 

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Homein.dk
Håndværker Torv 1
7700 Thisted