Om os

Homein.dk ligger i den naturskønne by Thisted på adressen Håndværker Torv 1.

Vi kom til verden den 11.10.2014 i den lille by Lyby nær Skive, som en enkeltmandsvirksomhed med en lille drøm om at finde nogle kunder, som kunne lide vores koncept og væremåde……..

Det gik super godt i Lyby, men vi ville godt lidt mere den 1.6.2017 slå vi dørene op på adressen Havnestæde 12B i Thisted i de rustikke lokaler bagved Zoom by Zoom.

De rustikke lokaler blev for små og vi måtte videre, vi kom i kontakt med Thisted Musikteater, som havde nogle lyse og rummelige rammer til vores lille eventyr med vokseværk.

Vi flyttede til Thisted Musikteater den 1.3.2019, som nu er vores adresse.

 

I butikken finder du et lækkert sortiment indenfor bolig-, design- og livsstilsprodukter. Disse er valgt ud fra den stilrene nordiske stil, som vi brander for og er inspireret af.

Vi håndplukker nøje udvalgte kvalitetsprodukter fra både større og mindre leverandører og gerne så lokalt som muligt.

Vi føler os også forpligtet til at have omtanke for naturen og miljøet og dette ses, som en grundlæggende målsætning for vores udvalg af produkter fra vores leverandører.

Homein.dk tilbyder et stort udvalg af gaveartikler, design- og boligprodukter, som findes i vores webshop www.Homein.dk.

Vil du gerne se og røre produkterne ? , er du meget velkommen til at kigge forbi os.

Vi har åbent hver mandag – fredag kl. 11.00 -17.00 men onsdag lukket & lørdage kl. 10-14.

Ved kontakt udenfor åbningstiderne, kontakt venligst på mail: homeinthisted@gmail.com

Vi bestræber os på altid at have lækkert boligtilbehør i alle prisklasser, så vi kan hjælpe dig, uanset om du er interesseret i en dyr vare eller du blot ønsker en lidt billigere vare.

Vores varesortiment skifter som årstiderne sammen med de forskellige kollektioner fra vores leverandører.

SHOP IN SHOP

Vi har lavet en shop in shop hos HTH Køkkenforum – Thisted på adressen Industrivej 34G, dette betyder at du har denne unikke mulighed for at købe vores lækre interiør i butikken.

Vi har lavet en shop in shop hos AUBO Køkken & Bad i Viborg på adressen Marsk Stigs vej 14, dette betyder at du har denne unikke mulighed for at købe vores lækre interiør i butikken.

Vi byder dig og dine kære velkommen i butikkerne og på webshoppen.

Webshoppen: www.homein.dk

Vi er på Trustpilot: homein.dk

De sociale medier.

Vi er på Facebook: @homein.dk

Vi er på Instagram: @homein.dk