Fri fragt i Danmark - Prisgaranti - Betal med MobilePay

CandlePipe Black

DKK 799,00

Denne vare er med prisgaranti og fri fragt i DK.

CandlePipe Black.

Tidens løb har været vores forbrugsvaner kærkommen, da de seneste år har budt på en mere bæredygtig tendens, som vi hos Homein.dk køber stort ind på. Bæredygtighed står vores hjerte nært, hvilken også har lagt fundamentet for vores produktportefølje. Og denne lysestage er ingen undtagelse. Ikke desto mindre statuerer denne lysestage et perfekt eksempel på, hvordan de giver genbrugte rør et nyt æstetisk liv, som du kan få glæde af i dit hjem. Er du på jagt efter et mere bæredygtigt hjem, som du med god samvittighed kan slå dørene op til, så er du formentlig havnet det helt rigtige sted. Og netop denne lysestage er et rigtig godt sted at starte. 

Materialet bag

Foruden det æstetiske aspekt, får du derudover en lysestage, som emmer af historie og sjæl. Såvel som vores andre produkter, så favner denne lysestage mere end blot funktionalitet. Lysestagen er et minimalistik, råt samt bæredygtigt valg, som sætter en helt specielt stemning i rummet. Hvis du har skuet ned over vores hjemmeside, har du nok bemærket, at vi er ret vilde med genbrugte vandrør. Derfor får du altså en lysestage, som har en hvis fortid og historie. Hvad din lysestage har haft af funktion førhen, kan vi kun gisne om, men uanset tilfører lysestagen personlighed og identitet, som er helt unik fra andre lysestager.

Specifikationer:
Stage kan også stå i en smal vindueskarm, da den kan justeres ind og ud i størrelsen alt efter hvilken fladen den skal stå på.

Højde v. højeste ben: 27 cm.
Højde v. lavest ven 17 cm.

Denne vare skal bestilles.